La santcugatenca Ada Castells publica el llibre 'Sortir de mare'


  • Comparteix:

El llibre recull els articles publicats per l'autora sobre les principals dificultats de ser mare

El llibre recull els articles publicats per l'autora sobre les principals dificultats de ser mare

'Sortir de mare' és el títol del darrer llibre de l'escriptora santcugatenca, Ada Castells. En aquest recull, l'articulista del diari 'Avui' aplega els seus articles publicats sobre les dificultats de ser mare. Lluny de ser un manual d'instruccions, 'Sortir de mare' pretén ajudar els pares a sentir-se acompanyats en els maldecaps, però també en les alegries de la procreació.

El darrer treball de l'escriptora santcugatenca, publicat per l'editorial Empúries, ja es pot trobar a les llibreries. Sota el títol 'Sortir de mare. De l'última contracció a la primera reunió de l'escola bressol', Castells recull, en un sol volum, tots els seus articles publicats sobre les dificultats de ser mare. L'objectiu del treball però, no és instruir els futurs pares i mares, sinó acompanyar-los i ajudar-los a solucionar els problemes que plantegen els més menuts.

Escoltem l'autora de l'obra.

Ada Castells

Aquest llibre és un consol col·lectiu. Lluny de donar consells, vol compartir els moments difícils de tenir fills.


En el llibre, l'autora recorda els nervis que pateixen els progenitors quan el seu fill té febre molt alta o no poden dormir a les nits, els mals d'esquena provocats per portar en braços el nen i l'obligació d'aguantar els pares dels seus amics, entre d'altres.

Castells explica que el seu recull es riu dels manuals d'autoajuda per tractar infants.

Ada Castells

El recull se'n fot dels llibres d'autoajuda. Crec que, en aquest apsecte, el que més ajuda és el sentit comú.


Ada Castells, que viu a la nostra ciutat, és periodista i ha cursat estudis de Teologia. Abans de 'Sortir de mare' ha publicat l'obra 'Llibres singulars', les novel·les 'El dit de l'àngel', 'Mirada' i 'Tota vida'. En l'actualitat compagina l'activitat literària amb la seva col·laboració en el diari Avui, el programa literari de BTV 'Saló de lectura' i la revista d'història 'Sàpiens'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.