L'EMD convoca el 26è Premi Literari i incrementa els guardons fins als 2.000 euros


  • Comparteix:

Aquest dilluns s'ha obert el termini per entregar les obres que vulguin participar en la XIII edició del Premi Literari de Valldoreix. Amb la voluntat de fomentar la participació, des de l'EMD han augmentat la dotació dels premis fins als 2.000 euros en categoria adulta i 1.000 en juvenil.

Cada dos anys, i ja en fa vint-i-sis, l'EMD convoca el Premi Literari de Valldoreix, que arriba enguany a la seva tretzena edició. Per tal de fomentar la participació, des de l'EMD s'ha decidit augmentar la dotació dels premis. Així, en categoria d'adults el guardó passa a ser de 2.000 euros i en infantil de 1.000 euros. El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que amb aquesta mesura el que es vol és augmentar la participació, però sobertot fomentar la presència de valldoreixencs.

Josep Casadellà

Nosaltres el que hem fet ha estat augmentar la dotació del premi amb la intenció d'incentivar la participació.


Baltasar Porcel, que en les darreres edicions presidia el jurat, no en formarà part aquesta edició, que sí que compta, però, amb la presència de l'escriptor valldoreixenc Miquel Sen. A més de Sen, el jurat l'integren un professor de l'IES Arnau Cadell, representants de les entitats culturals de Valldoreix i membres de diverses associacions de veïns, entre d0'altres. Casadellà espera que el jurat hagi de llegir més de 47 obres, ja que així es superaria el rècord de l'any passat.

Josep Casadellà

Seria molt agradable que se superés aquest rècord i, a més, que es participés més des de Valldoreix ja que d'aquesta manera la gent se sentiria més el premi


Recordem que totes aquelles persones que vulguin participar en el concurs poden fer-ho fins el 28 de juny. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 25 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.