Tatiana Blanqué 'despulla' la societat de consum en una exposició a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La mostra es podrà veure a partir del dia 23

La mostra es podrà veure a partir del dia 23

L'artista santcugatenca Tatiana Blanqué exposarà a partir del 23 de març a la Casa de Cultura la seva obra recent, en una exposició que portarà per títol 'Despullant la nostra realitat. Dualismes silenciosos'. La mostra, que s'emmarca dins del Cicle d'Artistes de Sant Cugat, inclou una trentena de pintures i construccions que volen reflectir la superficialitat de la societat de consum.

Siluetes humanes estilitzades i sense rostre, construccions volumètriques de fusta i metacril·lat, tot plegat ambientat amb música tecno i projeccions audiovisuals. Així és com es presentarà a la Casa de Cultura, del 23 de març al 2 de maig, l'obra més recent de l'artista santcugatenca Tatiana Blanqué. Sota l'explícit títol 'Despullant la nostra realitat. Dualismes silenciosos', la mostra inclou una trentena de pintures i conjunts tridimensionals que pretenen reflectir la superficialitat de la societat de consum. Tatiana Blanqué.

Tatiana Blanqué

El títol parla de la societat d'avui, de la superficialitat del món de consum. Ho faig des del punt de vista intimista i minimalista.


Blanqué s'ha mostrat molt il·lusionada pel 'reconeixement institucional' que implica exposar per primera vegada a la Casa de Cultura en una mostra organitzada per l'Ajuntament. L'artista ha confessat que es troba en un moment molt important de la seva trajectòria professional i que se sent molt bé personalment.

De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat la llarga trajectòria de Tatiana Blanqué, a qui ha qualificat de 'corredora de fons'.

Àngels Solé

És una corredora de fons. Des de 1994 i fins ara ha fet moltes exposicions individuals, que l'han consolidat com a artista a Sant Cugat i més enllà.


Les últimes exposicions individuals de Blanqué s'han pogut veure a la Galeria Atelier de Barcelona i a la sala Giart de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.