RSC convoca la 6a edició del Concurs de Contes, centrat enguany en la música


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat organitzarà per Sant Jordi la sisena edició del Concurs de Contes adreçat als alumnes dels centres d'ensenyament secundari de la nostra ciutat. Coincidint amb el 250è aniversari del naixement de Mozart, els treballs hauran de tractar sobre el tema de la música. Amb aquesta activitat, l'emissora municipal vol fomentar la creació literària i apropar la ràdio als centres educatius de la ciutat.

Ja es poden fer arribar a la ràdio les obres que vulguin optar al concurs, que s'adreça als alumnes d'ESO dels centres d'ensenyament de Sant Cugat. Les narracions han d'estar escrites en català i tenir una extensió màxima de 60 línies. Un jurat presidit per la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, i format per responsables de llibreries i de la comunitat educativa donarà a conèixer el seu veredicte el 23 d'abril, diada de Sant Jordi.

La cap de programes de Ràdio Sant Cugat i membre del jurat, Carme Reverte, explica per què s'ha escollit enguany el tema de la música.

Carme Reverte

El tema està motivat per l'Any Mozart. És un tema genèric i ampli per donar moltes possibilitats als alumnes. Imaginem que els contes seran molt variats.


El Concurs de Contes pretén, principalment, fomentar la creació literària entre els alumnes de la ciutat. A més, com explica Carme Reverte, és una oportunitat per acostar la ràdio municipal als joves estudiants.

Carme Reverte

Fomentar la creació literària a través de relats curts. També volem que es mantingui el vincle amb la ràdio de la ciutat.


Com en anteriors edicions, Ràdio Sant Cugat enregistrarà i emetrà els contes guanyadors, que a més seran publicats per escrit al 'Diari de Sant Cugat'.

El termini de presentació de les obres es tancarà el 7 d'abril. Els relats s'hauran de fer arribar a la seu de Ràdio Sant Cugat, situada al carrer Plana de l'Hospital 12-14, o per fax al número 93.589.25.77.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.