Es presenta el CD de sardanes dedicades a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Teatre Auditori ha estat l'escenari aquest diumenge del concert de presentació del CD de sardanes de Sant Cugat. El compacte inclou 12 temes triats per l'Entitat Sardanista de la ciutat i interpretats per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Es tracta del primer cd d'aquest tipus que s'inclou dins l'any del 30è aplec de la sardana.

Prop de 300 persones han assistit aquest diumenge al concert de presentació del primer disc de sardanes dedicades a la ciutat de Sant Cugat. La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, sota la direcció de Xavier Pagès, ha interpretat davant un públic entusiasta algunes de les peces incloses dins el Cd. Des de l'entitat Sardanista s'han mostrat molt contents per tenir finalment el disc. Així ho ha explicat la seva presidenta, Laura Tubau.

Laura Tubau

Per a mi és un goig ser la presidenta i a més sent el primer cd de sardanes de Sant Cugat. És una gran satisfacciío.


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder, que ha lliurat les primeres còpies del compacte als representats de l'Entitat, ha volgut destacar la importància d'aquest esdeveniment per la nostra ciutat i pel significat d'aquestes peces.

Lluís Recoder

És un element identificatiu de Sant Cugat, amb uns noms propis de la ciutat. Tenim un cd amb 12 cançons i tenim 12 més per fer-les sobradament.


La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona va enregistrar al mateix Auditori aquestes 12 peces que fan un repàs per la història de la ciutat. El seu representant, Josep Antoni Sánchez, s'ha mostrat molt satisfet davant la possibilitat d'enregistrar en aquest escenari.

Josep Antoni Sánchez

Per nosaltres ha estat un plaer i a més fer-ho en aquesta casa, l'Auditori.


L'acte ha acabat amb un pica-pica i tots aquells qui han volgut han pogut comprar ja els primers exemplars del disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.