L'editorial Lumen publica l'obra de Gabriel Ferrater en castellà


  • Comparteix:

Coincidint amb el trentè aniversari de la seva mort, l'obra poètica de l'escriptor sancugatenc Gabriel Ferrater es reuneix en un únic volum, per primera vegada, en castellà. L'editorial Lumen fusiona els 3 llibrets de l'autor en el títol 'Les dones i els dies'.

L'edició, amb pròleg de l'expert Luís Izquierdo, compila les obres "Da nueces pueris", "Menja't una cama" i "Teoria dels cossos", publicades entre els anys 1960 i 1966. La iniciativa de l'editorial Lumen consisteix en la traducció al castellà del recull d'aquests 3 llibres que va fer el propi Ferrater.

Gabriel Ferrater, nascut a Reus, va treure's la vida a la seva casa de Sant Cugat l'any 1972. Des de fa anys la ciutat ret homenatge a la seva figura amb el Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. La ciutat també té present el record de l'artista amb un monòlit ubicat als jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.