El 'Concert màgic' arriba al Teatre-Auditori amb el Mag Lari i la Simfònica de Sant Cugat


  • Comparteix:

La música i la màgia arribaran la setmana vinent al Teatre-Auditori amb un espectacle del Mag Lari i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. El 'Concert màgic' és una proposta singular que promet sorpreses per als espectadors que podran veure com el mag fa desaparèixer alguns dels músics i els fa servir de companys de joc. El ritme de venda d'entrades ha fet augmentar a tres les representacions del concert, que es podrà veure els dies 15, 16 i 17 de febrer.

El Teatre-Auditori serà l'escenari de l'estrena del 'Concert màgic', on per primera vegada el Mag Lari i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat faran una representació conjunta.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha definit el 'Concert màgic' com una estrena mundial que portarà sorpreses. Recoder ha apuntat algun possible desenllaç.

Lluís Recoder

Estem davant d'una estrena mundial i a més creiem que la gent no deu saber què serà. Potser el mag farà desaparèixer l'orquestra.


De la seva banda el Mag Lari s'ha mostrat molt content de poder actuar amb una orquesta simfònica. En aquest sentit ha avançat que farà servir als músics com a conillets d'índies.

Mag Lari

L'avantatge que tinc és poder actuar amb una cinquantena de músics.


Pel que fa a la part musical, el concert comptarà amb dues parts una primera amb temes més clàssics i l'altra, amb bandes sonores de pel·lícules i cançons més actuals. El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferrer, ha destacat la bona unió entre el mag i els músics.

Josep Ferrer

La idea és que hi ha una proposta musical on el mag diu la seva i busquem la continuïtat, com un tema musical únic.


El concert es podrà veure aquest mes en tres sessions. Divendres 15 i dissabte 16, a les deu de la nit; i diumenge 17, a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.