Blanqué inaugura una exposició sobre la superficialitat de la societat de consum


  • Comparteix:

Una trentena de pintures i construccions volumètriques conformen l'exposició de l'obra més recent de l'artista santcugatenca Tatiana Blanqué, que es pot veure fins el 2 de maig a la Casa de Cultura. La mostra, que vol 'despullar' la realitat que ens envolta, inaugura la tercera edició del Cicle d'Artistes de Sant Cugat.

Amb un acompanyament de música electrònica sonant de fons, l'exposició de Blanqué presenta 32 peces, entre quadres i construccions en volum. Sota el títol 'Despullant la nostra realitat. Dualismes silenciosos', l'artista santcugatenca pretén interpel·lar els espectadors i reflexionar sobre la superficialitat de la societat de consum.

Durant la inauguració de la mostra, Tatiana Blanqué ha elogiat especialment el muntatge de l'exposició, que omple la sala d'exposicions de la Casa de Cultura.

Tatiana Blanqué

Aquesta vegada s'ha aconseguit tot el que jo desitjava. Els quadres estan ben penjats i l'espai és l'adequat. L'equip que ho ha fet ha entès la meva feina i això no passa sovint.


L'alcalde ha presidit l'acte d'inauguració i ha destacat la llarga trajectòria d'aquesta jove artista, que ha exposat a París, Roma i Nova York, entre d'altres ciutats. Lluís Recoder ha dit que el significat de l'obra recent de Tatiana Blanqué és molt suggerent.

Lluís Recoder

És una exposició molt suggerent sobre l'essència de les persones. Sobre com som i com ens presentem davant la societat, que és diferent. Estem molt condicionats i no podem ser com volem.


L'exposició de Blanqué inaugura la tercera edició del Cicle d'Artistes de Sant Cugat, que dues vegades l'any porta a la Casa de Cultura l'obra més recent d'artistes santcugatencs de reconegut prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.