Nacho Duato es compromet a visitar cada any Sant Cugat amb la Compañía Nacional de Danza


  • Comparteix:

La Compañía Nacional de Danza visitarà cada any la nostra ciutat. Aquesta és la voluntat que ha manifestat el seu director, Nacho Duato, després de presentar aquest cap de setmana el seu espectacle 'Multiplicidad. Formas de silencio i Vacío'. Prop de 1.500 persones han pogut gaudir entre divendres i dissabte d'aquest muntatge basat en música de Bach i que ha rebut una forta ovació per part del públic.

El públic santcugatenc no ha volgut faltar a aquesta cita amb la Compañía Nacional de Danza, dirigida per Nacho Duato. En aquesta ocasió, la companyia ha presentat a la nostra ciutat l'espectacle 'Multiplicidad. Formas de Silencio i Vacío', basat en música de Johann Sebastian Bach.

El muntatge, dividit en dues parts, ha permès als espectadors gaudir, a través de la dansa, d'una reflexió sobre la música d'aquest compositor, i d'una segona part molt més introspectiva que gira al voltant del tema de la mort, molt present en l'obra de Bach.

La proposta, recolzada amb una senzilla però impactant posada en escena, ha rebut una molt bona resposta per part dels espectadors, que han dedicat una forta ovació als ballarins. Així mateix ho ha valorat el director de la Compañía, Nacho Duato, que ha manifestat la seva voluntat de poder actuar un cop a l'any al Teatre-Auditori de la nostra ciutat.

Nacho Duato

M'ha encantat estar a Sant Cugat. El públic ha estat molt calorós i ha entès molt bé el que volíem explicar dalt de l'escenari. Ja m'ha dit el director del teatre que em convida cada any a venir aquí o sigui que cada any tenim una cita aquí, a Sant Cugat


L'actuació de dissabte ha comptat, a més, amb l'al·licient afegit de poder veure el propi Duato dalt de l'escenari. Així ho ha remarcat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha agraït l'esforç del ballarí per delectar els espectadors amb aquesta sorpresa inesperada.

Àngels Solé

Unir aquesta companyia amb Bach per força ha de ser meravellós. I la veritat és que estem contents perquè ens ha fet un regal i ha fet un esforç per estar dalt de l'escenari


Pel que fa a projectes de futur, la Compañía Nacional de Danza està ultimant els detalls del seu proper espectacle, que estrenaran el 28 d'abril a Santander. Es tracta d'un muntatge basat en la pel·lícula de Vim Venders 'Cielo sobre Berlín' i que comptarà amb l'actuació del mateix Duato interpretant el personatge principal de la coreografia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.