Daniel Romaní presenta el llibre 'Àgora Barcelona' a Sant Cugat


  • Comparteix:

El periodista santcugatenc Daniel Romaní ha presentat el seu darrer llibre 'Àgora Barcelona' al local d'Òmnium Cultural de la ciutat, on descriu i analitza una cinquantena de places de la capital catalana. L'obra està escrita en català, castellà i anglès, i ve acompanyada per fotografies de Miquel Tres.

'Àgora Barcelona', editat per l'editorial Brabander i l'Ajuntament de Barcelona, divulga la història i la relació amb l'entorn de diverses places de la ciutat comtal. Entre els espais analitzats en aquesta darrera obra del santcugatenc Daniel Romaní, es troben les places de Catalunya, de sant Jaume, de Francesc Macià, Reial i el Fossar de les Moreres. L'autor ha explicat que la tria s'ha fet segons la significació d'aquestes places i intentant mantenir cert equilibri territorial.

Daniel Romaní

Les places estan seleccionades per la seva significació. Hi ha les més històriques i de més anomenada. A més he intentat que hi hagi cert equilibri territorial.


Romaní ha dit que les places són un dels elements més significatius de les ciutats i un dels principals espais de trobada i de relació. A més, ha explicat que les places no s'ordenen de manera cronològica ni geogràfica, sinó que hi apareixen temàticament a partir de la relació que manté cada plaça amb l'entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.