Manel de Miró presenta 'Recerca permanent' a l'Escola d'Art


  • Comparteix:

Els paisatges de Mallorca i Menorca i les natures mortes de Cézanne són els elements centrals de l'obra de Manel de Miró, que exposa aquests dies a l'Escola d'Art de Sant Cugat. La mostra, que es pot visitar fins el 15 de febrer, s'ha inaugurat aquest dimarts.

Manel de Miró i el seu professor, Paco Minuesa, han presentat aquest dimarts una nova exposició que recull alguns dels treballs de l'artista. D'una banda, mostra un seguit de paisatges de les illes Balears, d'on és originari, i de l'altra un recull de natures mortes inspirades en Cézanne. Aquest segon tram de la mostra respon al títol de l'exposició 'Recerca permanent' perquè ha suposat un treball d'anàlisi constant de les obres del pintor francés, tal i com ha explicat el mateix Manel de Miró.

Manel de Miró

Agafo com a base quadres de Cezanne i els reinterpreto.


Una vintena d'alumnes i professors de l'Escola d'Art han acompanyat aquest dimarts l'artista en la inauguració de l'exposició que es podrà veure fins al 15 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.