Jordi Pujol presentarà les seves 'Memòries' a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol és un dels conferenciants més destacats que portarà Òmnium Cultural a Sant Cugat durant aquest trimestre. L'entitat, a més, donarà continuïtat al programa 'Quedem?', que busca integrar els nouvinguts, i presentarà un seguit de xerrades sobre la història catalana del segle XIV.

Jordi Pujol presentarà aquest trimestre el seu llibre de 'Memòries' en una xerrada al Teatre la Unió on els santugatencs podran conèixer més a fons la figura de l'expresident de la Generalitat.

D'altra banda, Òmnium Cultural també presentarà un cicle de tres conferències sota el títol 'La història de Catalunya: la història d'un espoli' que tindran lloc els dimecres 13 i 20 de febrer i 5 de març a l'espai Terra Dolça, a partir de les vuit del vespre.

Amb aquestes activitats, l'entitat es vol acostar encara més als santcugatencs i reforçar el creixement que han tingut en els darrers anys. Joan Franquesa és el president d'Òmnium Cultural a Sant Cugat.

Joan Franquesa

És un orgull arribar als 350 socis perquè indica que cobrim un buit.


Durant aquests mesos, Òmnium Cultural seguirà proposant activitats perquè els nouvinguts coneguin espais com el Teatre-Auditori o tradicions com Sant Medir dins el programa 'Quedem?', que ja van engegar el darrer trimestre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.