Els Castellers decideixen dissabte la nova ubicació de la seva seu social


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat es reuneixen aquest dissabte en assamblea extraordinària per decidir la ubicació futura de la seva seu social. Fins ara el col·lectiu s'havia establert al mateix local de l'Esbart, però el pacte a què es va arribar amb l'empresa Grup XXI no inclou la colla castellera per falta d'espai. Els camises verdes hauran de traslladar-se abans de juliol, ja que a partir de llavors comença la temporada d'intensa activitat castellera.

Els Castellers de Sant Cugat debatran aquest dissabte la ubicació futura de la seva seu social en una assamblea a l'Esbart. Precisament, els camises verdes hauran d'abandonar aquest local després de l'acord a què ha arribat l'Esbart amb el Grup XXI, que no inclourà la colla castellera en el nou edifici per manca d'espai. La promotora santcugatenca construirà un bloc de pisos i reservarà un espai perque l'Esbart hi continui fent les seves activitats.

Segons el Castellers de la nostra ciutat l'espai que l'Esbart els ofereix en un futur és insuficient per poder seguir desenvolupant la seva activitat amb normalitat. Escoltem el cap de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

L'acord que ha signat l'Esbart, l'espai dedicat als castellers és molt insuficient. Fins ara hem tingut un espai per reunions i pel magatzem, i tot això ho perdriem.


Pel que fa a la futura ubicació de la seu de la colla, els Castellers han parlat ja amb diverses entitats. També continuen mantenint contacte amb l'Esbart, ja que ells també estan buscant una solució a la seva falta d'espai, i els agradaria arribar a un acord conjunt.

El canvi d'ubicació s'hauria de fer durant el mes de juliol, ja que és llavors quan comença l'època d'activitat castellera intensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.