La valldoreixenca Matilde Priante reivindica la grafologia com una tècnica per conèixer millor les persones


  • Comparteix:

La valldoreixenca Matilde Priante, autora del llibre 'Grafologia, Una guia para descobrir la personalidad a través de la escritura', reivindica aquesta tècnica com una via per conèixer millor als altres i a un mateix. Durant la presentació de la seva darrera obra, Priante ha remarcat que es tracta d'un llibre pensat tant pels no iniciats com per les persones que ja tenen certs coneixements de grafologia i els volen ampliar.

La grafòloga valldoreixenca Matilde Priante ha explicat que la grafologia és un camí per conèixer millor els que ens envolten i també per conèixer-se millor un mateix. Així ho ha dit durant la presentació del llibre 'Grafologia, Una guia para descobrir la personalidad a través de la escritura', que ha tingut lloc a la sala de plens de l'EMD.

L'autora del llibre ha recalcat el caràcter de llibre de text o manual d'aquesta obra i ha afegit que a més de ser una tècnica que permet adquirir més coneixements dels altres i d'un mateix, es tracta d'una ciència que acaba enganxant tots aquells que s'hi interessen.

Matilde Priante

És una tècnica molt interessant que ens serveix per coneixens millor i que acaba enganxant.


Priante ha explicat també que l'aparició d'aquest llibre ha estat fruit dels comentaris dels seus alumnes dels tallers de la Casa de Cultura de Valldoreix i de l'Institut d'Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra, que l'han encoratjat a fer el llibre a partir dels seus apunts, abans que algú altre els aprofités per escriure una obra.

Matilde Priante

Ho he fet perquè els alumnes me'l demanaven. Em deien que era massa generosa amb els meus apunts. que algí me'ls copiaria i faria un llibre, així que ho he fet jo abans.


La valldoreixenca ha remarcat també que aquest és un llibre que pot ser útil tant pels no iniciats com per aquells estudiants que volen tenir un manual de referència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.