El cor 'Les Voix Boréales' de Quebec actua al Monestir convidat pel Cor Infantil Sant Cugat


  • Comparteix:

Més de 300 persones han assistit aquest dimarts al concert coral de la formació quebequesa 'Les Voix Boréales' celebrat al Monestir. El cor ha interpretat peces de Schubert, Casals i Paul Simon, entre d'altres composicions, en un acte organitzat pel Cor Infantil Sant Cugat.

A l'octubre de 2004 els 'petits chanteurs de Laval' van acollir el cor santcugatenc en una visita a terres canadenques. En aquesta ocasió ha estat la formació quebequesa, que ara s'anomena 'Les Voix Boréales', la convidada pel cor de la nostra ciutat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és continuar establint vincles amb entitats de prestigi internacional, per tal que els membres del cor santcugatenc s'enriqueixin tant musicalment com humanament.

Una de les directores del Cor Infantil Sant Cugat, Elisenda Carrasco, s'ha mostrat molt satisfeta per aquest concert i ha destacat la importància de comptar amb un escenari com el Monestir per a aquest tipus de recitals.

Elisenda Carrasco

Ha estat un concert molt bonic i amè, i a més es comptava amb el marc i la sonoritat del Monestir. S'hi haurien de fer més concerts perquè és l'escenari perfecte per interpretar música sacra.


D'altra banda, i continuant amb aquesta línia d'intercanvis, els membres del Cor Infantil Sant Cugat seran aquest estiu seran els convidats en un festival que es celebrarà a Hongria.

Precisament, l'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder, ha volgut remarcar la importància de donar suport a aquests intercanvis musicals i de promoure la música com a vincle relacional.

Lluís Recoder

La música és potser el llenguatge més universal, i és un símbol de civilitat i de cultura. És molt positiu que un cor sancugatenc es relacioni internacionalment a través de la música, i la ciutat ho ha de recolzar a fons.

La formació quebequesa està formada per 45 veus de nens i nenes d'entre 12 i 17 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.