Lourdes Fisa presenta a la Canals 32 obres basades en la natura


  • Comparteix:

Sota el títol 'Les 4 estacions', l'artista Lourdes Fisa presenta un total de 32 obres a la Canals Galeria d'Art. La mostra, que es podrà veure fins el 4 de juny, presenta diferents imatges de la natura a partir de les quals l'artista recrea diferents moments de la vida i paisatges interiors.

Amb una trajectòria que prové del món del gravat, Lourdes Fisa es caracteritza per l'experimentació i l'ús de diferents tècniques i materials com la pintura, la fibra de vidre o el collage.

En aquesta ocasió, l'artista presenta un total de 32 peces que, sota el títol de 'Les 4 estacions', recullen la seva obra més recent i sobretot, una clara voluntat de treballar a partir de la natura. Així ho ha explicat Lourdes Fisa.

Lourdes Fisa

És un recull de la meva obra última molt inspirada al voltant de la natura. Hi ha moltes notes de paisatge a fora, he agafat objectes i també està molt treballada a partir de la fibra de vidre i el collage


La inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència del crític d'art i comissari de la mostra, Josep Maria Cadena, que ha volgut remarcar el treball de l'artista per reflectir la visió que té de les persones i els seus paisatges interiors.

Josep Maria Cadena

Ella ha fet un camí iniciàtic durant molts anys a través del gravat, la pintura i diferents matèries que van configurant els seus pensaments més que la representació de les persones. Els seus quadres són com paisatges interiors


L'exposició, de Lourdes Fisa es podrà veure a la galeria Canals fins el proper 4 de juny. D'altra banda, l'artista està ultimant els detalls d'una altra mostra que inaugurarà a Bilbao i que està estretament relacionada amb l'obra que presenta aquests dies a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.