L'exposició 'El Monestir i la Vila' mostra part del fons documental de la ciutat


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari acull l'exposició 'El Monestir i la Vila: Sant Cugat abans', inclosa dins dels actes de l'Any de la Vila. La mostra recull part del fons documental sobre la història de Sant Cugat, des del segle XII i fins l'actualitat.

L'exposició mostra, a través de sis vitrines, diferents aspectes de la història de la vila i se centra en temes com el Monestir, la pagesia, el creixement del municipi, la societat santcugatenca i la seva cultura. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, assegura que a través de la documentació exposada es pot resseguir la història mil·lenària de Sant Cugat.

Àngels Solé

Es pot trobar des d'una vitrina centrada en el Monestir, fins a una sobre la vida pagesa i el registre d'un sastre. Hi ha molta documentació diversa sobre els més de 1.000 anys de la història de Sant Cugat.


L'exposició, que es realitza conjuntament amb la biblioteca del Centre Borja, l'Arxiu Municipal de Sant Cugat i la Biblioteca del Mil·lenari, es podrà visitar fins el 6 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.