Pou d'Art comença els cursos de Setmana Santa aquest dilluns


  • Comparteix:

Un any més la Galeria Pou d'Art ha programat per als més petits diferents tallers per aquesta Setmana Santa. Tallers d'expressió, de còmic i de ceràmica són les propostes que ofereix la galeria, entorn a l'any de Mozart, en horari de matins, de 10 a una del migdia

La Galeria Pou d'Art acull els dies 10, 11, 12 i 13 d'aquest mes tres tipus de tallers relacionats amb l'any dedicat Mozart. El taller de ceràmica, que ja compta amb 12 inscrits, es dedica a nens i joves d'entre 8 i 16 anys, el d'expressió plàstica ensenya als més petits a modelar figures amb fang, i el de còmic se centra en l'escola japonesa.

Aquests tallers de quatre dies són un bon entreteniment per als més petits aquests dies de festa. Així ho explica la directora de Pou d'Art, Maria Fabre.

Maria Fabre

La idea és que aprofitant que tenen vacances puguin fer algo que els agradi pels matins. És una manera d'aproximar-se als cursos de Pou d'Art i treballar plàsticament.


Aquest és el sisè any que Pou d'Art organitza aquest tipus de cursos per als més petits i l'èxit de participació es semblant a anys anteriors. Així ho explica Maria Fabre.

Maria Fabre

Més o menys igual. Sabem que durant la Setmana Santa hi ha menys gent. Potser aquest any s'han apuntat més nens a ceràmica però seguim més o menys al mateix nivell.


Les inscripcions encara estan obertes i el preu per curs és de 85 euros. L'inscripció es pot fer directament a la Galeria Pou d'Art o través de l'adreça d'Internet www.poudart.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.