'Macedònia' omple el Teatre-Auditori amb la presentació del seu tercer disc, 'Sakam te'


  • Comparteix:

Amb un Teatre-Auditori ple de gom a gom el grup de pop juvenil, Macedònia, ha ofert aquest diumenge a la tarda un concert per presentar oficialment el seu tercer àlbum, titulat 'Sakam té'. Aquest concert, que ha acollit a grans i petits, ha servit també per estrenar una nova posada en escena i donar el tret de sortida a la nova gira de concerts d'aquest grup.

El grup 'Macedònia', format per cinc joves noies i cinc músics, ha omplert aquest diumenge el Teatre-Auditori. Després de l'èxit que va tenir la formació a la passada Festa Major, 'Macedònia' ha volgut presentar el seu últim disc 'Sakam té' a la nostra ciutat.

Sota aquest original títol que en macedoni vol dir 't'estimo', el disc recull 14 cançons on les lletres amb un vocabulari quotidià tracten temes com l'amor, el sexe, l'homosexualitat o la guerra. Una de les components del grup, Nina Uyà -la maduixa- ha assegurat que el concert ha estat molt 'emocionant' i ha destacat que el públic santcugatenc els ha seguit corejant i ballant les seves cançons.

Nina Uyà

Ha estat un concert bastant especial perquè no estem acostumades a una sala com l'Auditori però s'han viscut moments de molta emoció.


Amb un pop seductor i sense complexes i una posada en escena fresca i amb més jocs de llums, el grup Macedònia ha agradat a grans i petits. El moment que més ha agradat als petits ha estat quan han pogut apropar-se a l'escenari i cantar amb elles. Escoltem alguns dels espectadors.

Espectadors

El primer disc no sabia que m'agradava però el vaig escoltar, em va agradar i ara els tinc tots


Aquest concert a la nostra ciutat ha servit de presentació del nou disc i també d'inici dels propers 22 concerts que 'Macedònia' farà durant cinc mesos. L'últim concert, que servirà per tancar la gira, serà el dia 9 de setembre a Sant Sadurní d'Anoia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.