Feliu Ventura aplega una vuitantena de persones a l'espai Terra Dolça


  • Comparteix:

Una vuitantena de persones ha assistit aquest diumenge al concert de Feliu Ventura a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça. El cantautor ha presentat els seu disc 'Barricades de paper' i ha avançat que està treballant en un nou àlbum que sortirà al setembre.

Feliu Ventura s'ha mostrat molt a gust d'actuar en un entorn 'familiar' com l'espai Terra Dolça i ha dit que els concerts de petit format serveixen per copsar directament la reacció del públic.

Feliu Ventura

Els concerts petits són especials. Veus la reacció del públic i serveix per provar cançons. Hi ha una relació directa amb ells.


Feliu Ventura ha avançat que està treballant en les cançons d'un nou disc, que sortirà al carrer el mes de setembre. Fa un any, Ventura va iniciar una gira de col·laboració amb Lluís Llach que es va materialitzar en l'àlbum 'Que no s'apague la llum'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.