Prop d'un centenar de contes participen al Concurs de Contes de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

La sisena edició del Concurs de Contes que organitza Ràdio Sant Cugat ha rebut un total de 97 originals provinents de 4 centres d'ensenyament secundari de la ciutat. Aquest any el tema proposat era l'Any Mozart i segons els membres del jurat, moltes de les històries rebudes giren al voltant de la famosa 'Flauta Màgica'.

Com ja és habitual, el dia de Sant Jordi serà la data escollida per donar a conèixer els guanyadors d'aquesta nova edició del Concurs de Contes que organitza anualment aquesta emissora.

En total, aquest any s'han rebut 97 originals, 13 més que l'any passat, provinents principalment dels 4 centres públics d'ensenyament secundari del municipi. Així ho ha remarcat la cap de Programes de Ràdio Sant Cugat i membre del jurat, Carme Reverte, que s'ha felicitat de l'increment de participació per part dels alumnes dels instituts públics.

Carme Reverte

Han arribat 97 contes d'uns 4 instituts de la ciutat, i hem de dir que aquesta vegada podem destacar, més que en altres edicions, la participació dels IES


Aquest any el tema escollit per als contes ha estat la música, coincidint amb la celebració de l'Any Mozart. A l'espera de llegir en profunditat totes les narracions, Reverte ja ha apuntat que molts dels títols tenen a veure amb la popular òpera de 'La flauta màgica'.

Carme Reverte

A ningú se li escapa que una de les seves creacions més populars és 'La Flauta Màgica' i això ha donat peu a que molts dels treballs que ens han arribat facin referència a una flauta. És el títol recurrent


En total es premiaran 6 contes dels presentats, 3 dins la categoria de 1er i 2on d'ESO i 3 més entre els treballs de 3er i 4art. Entre els premis previstos hi ha des de lots de llibres fins entrades pel cinema o per anar a Port Aventura o fins i tot, una minicadena de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.