La Família Arrova explica els secrets de les noves tecnologies en un llibre que sortirà amb motiu de Sant Jordi


  • Comparteix:

La Família Arrova ja té el seu llibre. A partir del dia de Sant Jordi les seves aventures, a través de les quals els ciutadans aprenen tots els tràmits municipals que es poden fer gràcies a les noves tecnologies, es podran llegir totes juntes en el llibre que l'Ajuntament ha editat. El volum s'inclourà amb el 'Tot Sant Cugat' divendres i tornarà a promocionar-se el proper 17 de maig, Dia Mundial d'Internet.

'Comprar entrades per internet és més fàcil que cuinar un pop', o 'Connectar-se amb Ràdio Sant Cugat és més fàcil que trobar lloc a la platja'. Consells d'aquest tipus, que fins ara només eren accessibles a través de la revista municipal 'Sant Cugat Avui' i al web municipal, es podran trobar a partir de divendres al llibre 'La Família Arrova'. Aquesta família va ser creada amb una doble finalitat, tal i com ha explicat la regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Marta Subirà.

Marta Subirà

La Família Arrova té una doble finalitat: per una banda mostrar als ciutadans poc avesats a les noves tecnologies que es tracta d'uns mitjans molt senzills per fer tràmits i gestions, i per altra banda es vol informar als iniciats de totes les opcions que tenen a Sant Cugat en aquest sentit.


El llibre, que en les seves 32 pàgines inclou consells per treure màxim profit de les noves tecnologies, ha estat editat per l'Ajuntament de la ciutat coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Daniel Mateu, creador i dissenyador d'aquesta família i responsable de la pàgina del Monestir dirigida al públic infantil, 'Menutstir', ha explicat els secrets de la Família Arrova.

Daniel Mateu

Hem trobat un estàndard de família que utilitza els serveis municipals i l'hem desenvolupada tenint en compte aquests serveis i què és el que es pot fer a través de les noves tecnologies amb l'Ajuntament i més enllà.


El llibre de la Família Arrova, del qual s'editaran 30.000 exemplars, s'inclourà divendres dins del 'Tot Sant Cugat', i tornarà a fer-se'n promoció el 17 de maig, coincidint amb el Dia Internacional d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.