'La puerta de los sueños' donarà el tret de sortida als actes d'inauguració del nou local de RSC


  • Comparteix:

El grup santcugatenc 'La Puerta de los Sueños' donarà el tret de sortida aquest divendres als actes d'inauguració dels nous locals de Ràdio Sant Cugat. El conjunt de pop-rock repassarà els temes del seu disc en català, 'El meu món', i avançarà algunes cançons del seu proper treball, 'Algo entre nosotros'. Aquest serà el primer concert que oferiran els santcugatencs a la nostra ciutat.

'La puerta de los sueños', integrat pels santcugatencs Virgínia Martínez i els germans Jaume i Oriol Saltor, obrirà els actes d'inauguració dels nous estudis de Ràdio Sant Cugat i la presentació en societat de la productora municipal de continguts. Ho farà amb un concert gratuït que tindrà lloc aquest divendres, a dos quarts de 9 del vespre, a la plaça de l'Om.

La cantant del grup, Virgínia Martínez, ha comparat l'evolució del grup santcugatenc amb la nova etapa de la ràdio municipal.

Virgínia Martínez

Entrem en una nova etapa dins del procés del grup, una mica com RSC. Estem molt contents que hagin comptat amb nosaltres pels actes d'inauguració.


'La puerta de los sueños' presentarà davant del seu públic els temes del seu darrer disc, editat en català i titulat 'El meu món'. A més, avançaran algunes cançons del seu proper treball, que sortirà a la venda el 8 de maig. Virgínia Martínez dóna més detalls sobre les característiques del senzill que dóna nom al nou disc, 'Algo entre nosotros'.

Virgínia Martínez

Torna a ser una cançó d'amor, sobre un amor a primera vista. També pot ser una metàfora del nostre grup.


El primer àlbum del grup santcugatenc, 'Como indio en la tierra', va sortir a la venda el març del 2005. Els temes d'aquest treball es van convertir aviat en èxits radiofònics i van encapçalar les llistes dels més venuts. A l'octubre de l'any passat, va sortir a la venda l'adaptació d'aquest treball al català, sota el títol 'El meu món'. El tercer disc dels santcugatencs, 'Algo entre nosotros', inclou una col·laboració de Joaquín Padilla, cantant dels 'Iguana Tango'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.