'La filla del mar' i 'Macbeth' són dos dels plats forts de la nova programació del Centre Cultural


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Teatre-auditori

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Teatre-auditori

Humor, dansa, música i grans tragèdies teatrals tornen a ser les apostes de la programació del Teatre-auditori per aquest trimestre. Els santcugatencs gaudiran d'obres de la talla de 'La filla del mar', d'Àngel Guimerà, o 'Macbeth' de William Shakespeare. L'humorista Paz Padilla obrirà aquest nou cicle el 27 d'aquest mes.

El Teatre-auditori ja ha fet pública la programació per aquest trimestre. El Centre Cultural Sant Cugat ha triat espectacles per a tots els públics que inclouen des de grans tragèdies literàries, a concerts de diversos tipus, passant per òpera i muntatges destinats al públic infantil.
El tret de sortida el donarà Paz Padilla amb el seu show 'Ustedes se preguntarán cómo he llegado hasta aquí'. Altres obres teatrals seran 'La filla del mar', 'Fedra' i 'Macbeth'. La música serà el plat fort amb concerts com el de Maria del Mar Bonet, l'òpera 'Madame Butterbfly' o el Concert de Nadal entre d'altres. La Color Cia de Dansa i la companyia Mar Gómez seran els encarregats d'omplir de dansa el teatre amb els seus muntantges 'A palo seco' i 'La Casa de l'Est'.
Els matins del diumenge seguiran sent de domini infantil. Obres com 'El Trencanous' o 'Peter Pan' seran del gust de tota la família. Recordem que la venda d'abonaments començarà el dia 12 d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.