Es presenta a la Fira de Tàrrega 'El somni d'una estiu', una coproducció del Centre Cultural Sant Cugat


  • Comparteix:

La companyia teatral Parracs presentarà aquesta setmana la coproducció del Centre Cultural de Sant Cugat 'El somni d'una nit d'estiu' a la Fira de Teatre de Tàrrega. Aquest muntatge, que s'estrena demà, està dirigit per Àngel Llàcer, un dels professors del concurs televisiu 'Operación Triunfo'.

La companyia Parracs, Azorín Serveis Escènics i el Centre Cultural de Sant Cugat presenten aquesta nova versió del clàssic de William Shakespeare respectant el text íntegre però amb estètica dels anys 50 i música en directe. D'aquesta manera es vol aportar una nova mirada on els personatges viuran els seus jocs de seducció i amor acompanyats d'un fort acompanyament musical.

L'obra compta a més, amb l'assessorament de Marta Carrasco pel moviment escènic i la música en directe de Joan Alavedra. La direcció d'aquesta nova versió recau en l'actor Àngel Llàcer qui ja ha desenvolupat funcions de direcció al Teatre Nacional de Catalunya. Llàcer s'ha fet popular recentment per ser professor del programa de televisió "Operación Triunfo".

"El somni d'una nit d'estiu" es representarà demà i demà passat a la Fira de Teatre de Tàrrega. Posteriorment, el dia 16, s'estrenarà al Teatre Borràs de Barcelona. El muntatge arribarà a Sant Cugat el febrer de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.