Gran èxit de públic en els concerts de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica a l'Auditori


  • Comparteix:

Gran èxit de públic en el doble concert que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha ofert aquest cap de setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi al Teatre-auditori. En aquesta ocasió la formació dirigida per Josep Ferré ha interpretat un repertori centrat en peces de diferents compositors catalans del segle XX, com Manuel Blancafort, Joan Albert Amargós, Enric Morera i Salvador Brotons, entre d'altres.

El Teatre-auditori s'ha omplert aquest cap de setmana, i per dues vegades, per veure el concert d'enguany de Sant Jordi a càrrec de l'Orquestra Simfònica de la nostra ciutat. El director de la formació, Josep Ferré, s'ha mostrat molt orgullós i content per la il·lusió i l'esforç que tota l'Orquestra ha posat en aquests concerts.

Josep Ferré

La valoració l'ha de donar el públic. Nosaltres hem posat il·lusió i esforç i estem contents perquè hem descobetrt una música interessant i injustament tractada. La gent s'ho ha passat bé.


El repertori dels concerts de Sant Jordi d'enguany ha estat una aposta arriscada, en la mesura que gairebé totes les peces interpretades són obra de compositors catalans del segle passat, la major part d'ells desconeguts per al públic general. Josep Ferré ha explicat què és el que han interpretat en el conjunt dels dos dies.

Josep Ferré

En el conjunt dels dos dies hem fet un ventall de música catalana del segle XX. Hem fet Joaquim Serra, Toldrà, Amorós, Carbonell, etc. Ha estat un descobriment pels músics, perquè es programa poc, cosa que no entenc, perquè té un efecte brillant.


La interpretació de moltes de les peces ha anat acompanyada de les veus del Cor Infantil i d'una coral alemanya que ha estat expressament convidada per a l'ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.