Els Castellers de Sant Cugat engeguen una extensa campanya per assolir el repte dels castells de 8 per Festa Major


  • Comparteix:

La colla local ha preparat una gran festa popular pel 13 de maig amb motiu del seu desè aniversari

La colla local ha preparat una gran festa popular pel 13 de maig amb motiu del seu desè aniversari

Els Castellers de Sant Cugat comencen la campanya '4 de 8' amb l'objectiu de poder convertir-se en colla de 8, si pot ser per la Festa Major de la ciutat. Per aconseguir-ho, els camises verdes han programat diversos assajos especials i demanaran la col·laboració de les entitats i els ciutadans de Sant Cugat. Paral·lelament, la colla ha preparat per al dia 13 de maig diferents activitats per celebrar el seu desè aniversari.

Després del parèntesi de la Setmana Santa, al colla local torna a plaça amb la voluntat de treballar a fons per poder aconseguir aixecar castells de 8 amb motiu de la Festa Major. Per aconseguir-ho, han engegat una campanya que, sota el lema '4 de 8', contempla un seguit d'assajos especials que han de permetre acabar de reforçar les diferents peces i preparar la gent per aquest repte.

Segons un dels caps de colla, Marcel Serra, tot i que el pas per fer aquestes construccions és complicat, la trajectòria dels camises verdes els ha animat a provar-ho.

Marcel Serra

Ens plantegem convertir-nos en colla de 8 perquè creiem que la nostra trajectòria és adequada. I a més, Sant Cugat també és un poble on rebem suport i esperem que els ciutadans ens ajudin


Un altre dels objectius de la colla local és aconseguir la implicació i la col·laboració d'entitats i ciutadans de Sant Cugat per tal que participin a alguns assajos i puguin sumar-se després a la pinya necessària per aixecar construccions de 8. Escoltem l'altre cap de colla, Marc Maimó.

Marc Maimó

Tenim intenció de contactar amb diferents entitats per proposar-los que vinguin a veure'ns algun assaig puntual per si el dia de la Festa Major ens volen ajudar. Creiem que si aconseguim il·lusionar no només la colla sinó també l'entorn, estem força convençuts que ho podrem fer


Des dels castellers apunten però que, en cas de no poder fer castells de 8 per la Festa Major, hi ha altres ocasions indicades com el concurs de Tarragona o l'acte de celebració dels 10 anys de la colla que faran el 22 d'octubre.

Abans de tot això però, els camises verdes han programat una gran festa popular que es farà el 13 de maig dins el marc dels actes de celebració del seu desè aniversari. La jornada comptarà amb una cercavila de castells que anirà acompanyada dels Caparrots, els Geganters i el grup Kimbala. Posteriorment faran una actuació a la plaça d'Octavià, seguida d'una botifarrada popular i d'un concert a càrrec del grup local 'Incombustibles' i de l'Orquestra Alternativa de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.