Paz Padilla obre la temporada del Teatre-auditori amb 'Ustedes se preguntaran como he llegado hasta aquí'

Paz Padilla repassa en aquest muntatge la seva trajectòria professional en clau d'humor

Cultura

Publicat el 27/set/02 per Eugènia / Sílvia

La nova programació del Teatre-auditori comença avui amb una producció d'El Terrat. La companyia d'Andreu Buenafuente puja a l'escenari a la còmica Paz Padilla, per protagonitzar 'Ustedes se preguntaran como he llegado hasta aquí'.

Aquest títol dóna nom a un monòleg en el qual Padilla fa un repàs de la seva vida fent ús del sentit de l'humor. A través d'aquest espectacle, els espectadors podran conèixer la trajectòria d'aquesta andalusa que va fer-se popular al concurs 'Genio y figura'. Ho explica la pròpia protagonista, Paz Padilla.

Paz Padilla

És la historia d'una noia d'un barri de Cadis que treballa a un hospital i que un dia va a un càsting i aconsegueix popularitat.


L'humorista va iniciar una carrera que l'ha conduït per diversos programes de televisió fins a protagonitzar la sèrie 'Aladina'. Andreu Buenafuente i Santi Millán van fixar-se en la peculiar expressió de l'artista i van decidir dirigir un espectacle que recull l'estela de 'El Club de la Comèdia' i 'Cinco hombres punto com', on va intervenir la pròpia Padilla.

'Ustedes se preguntaran como he llegado hasta aquí' té una durada d'una hora i mitja i comença a les 10 del vespre.