Les escoles de dansa de Sant Cugat surten al carrer amb motiu del Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

Sota el lema 'Sant Cugat Balla', la ciutat acollirà diverses propostes entre avui i demà

Sota el lema 'Sant Cugat Balla', la ciutat acollirà diverses propostes entre avui i demà

Sant Cugat se suma aquest dissabte a la celebració del Dia Internacional de la Dansa. La projecció del DVD 'Sant Cugat balla', una xerrada o una mostra de balls de les escoles de dansa de la nostra ciutat són algunes de les activitats programades. A més, 'La Nit més Jove', inclourà també algunes propostes relacionades amb la dansa.

Aquesta tarda s'inauguren els actes del Dia Internacional de la Dansa a la nostra ciutat amb la projecció del DVD 'Sant Cugat balla'. Es tracta d'un audiovisual realitzat per Toni Mira, director de la companyia Nats Nus, resident a Sant Cugat, i que vol reflectir la situació actual de la dansa.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica que aquest DVD ha estat una nova proposta que se suma a l'esforça que Sant Cugat fa des de fa uns anys per difondre el Dia Internacional de la Dansa.

Pep Tugues

Vam demanar a Toni Mira que fes aquest DVD, que durant aquests dies es podrà veure als aparadors de Tobella i al Museu i que és un element més que s'acull a aquest eslògan 'Sant Cugat Balla'


De la seva banda el director de la companyia Nats Nus, Toni Mira, explica quins són els objectius i l'origen del DVD.

Toni Mira

Es tracta d'un DVD perque la gent quan el vegi al carrer es pregunti perquè hi ha imatges de dansa.


Després de la projecció del DVD, el ballarí Toni Jodar oferirà una xerrada sota el títol de 'La dansa en 50'. A més 'La Nit més Jove' ha programat per aquesta nit a la plaça de l'Om dos espectacles a partir de dos quarts d'onze: 'Vangram lluita', de la companyia Vangram, i 'Estan que se van', de la companyia Inestables.

Pel que fa a dissabte, a la plaça de l'Om tindrà lloc una mostra de dansa a càrrec de sis escoles de dansa de Sant Cugat, on s'oferiran demostracions de diferents gèneres de dansa.

La directora de la companyia Color Dansa, Mudit Grau, s'ha felicitat que, un any més s'organitzin iniciatives com aquesta, tot i apuntar que la seva esperança és que alguns dia la dansa estigui tan normalitzada que no necessiti un 'dia internacional'.

Mudit Grau

Ens agradaria que el dia internacional de la Dansa no existis, això voldria dir que la dansa estaria al dia a dia de tothom.


La resta d'escoles que participaran a la mostra de dissabte a la tarda a la mostra són Arabesc, Block, Laura Esteve, Esbart i també l' Escola Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.