El 'Trencanous' torna diumenge al Teatre-auditori en sessió doble


  • Comparteix:

Cartell del 'Trencanous'

Cartell del 'Trencanous'

'Trencanous' és l'espectacle que, diumenge, unirà el talent de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la Companyia de Titelles Per Poc al Teatre-auditori. La coneguda suite de Txaikovski és una de les apostes més destacades de l'espectacle.

Un any més, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la Companyia de Titelles Per Poc tornen a pujar juntes a l'escenari del Teatre-auditori per interpretar l'espectacle 'Trencanous'. És una obra de Piotr Illitx Txaikovski que vol fer les delícies de grans i petits. El director de la Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha subratllat la importància de la música per entendre aquest espectacle:

Josep Ferré

L'objectiu de l'espectacle és presentar la música d'una manera diferent


La companyia de titelles i l'orquestra ja van col·laborar l'any passat amb 'Pere i el llop' i ara esperen que, enguany, l'èxit es repeteixi amb el 'Trencanous'. El director de la companyia 'Per Poc', Santi Arnal, parla d'una proposta per a tots els públics:

Santi Arnal

Hi ha una sèrie d'elements que fan que aquest espectacle sigui atractiu per a tots els públics


L'espectacle, que tindrà efectes de llums i colors, oferirà dos passis, un a les 11 del matí i un altre a l'1 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.