'Un mimo y cuatro manos' fa les delícies dels més petits a la Unió


  • Comparteix:

Una trentena de persones han omplert aquest diumenge la terrassa de la Unió per veure l'espectacle 'Un mimo y cuatro manos' de Flama Teatre. Un mim i un titellaire han convidat els més menuts a somniar i a imaginar a través del joc entre els dos protagonistes amb el gest i acompanyats per la música.

La companyia Flama Teatre ha tornat aquest cap de setmana a la Unió Santcugatenca amb un format infantil que combina el mim amb els titelles. Amb una posada en escena molt simple, els dos actors, Mariano Corlati i Vicente Rivera, han aconseguit captar l'atenció dels nens només amb el gest i acompanyats de música. Es tracta d'una història de dos personatges diferents però iguals, tal i com explica Mariano Corlati.

Mariano Corlati

Hi ha un personatge que es un mim i un titella que son iguals, es el seu alter ego.


Amb aquest espectacle els dos actors han volgut convidar els més menuts a imaginar i a conèixer aquestes dues tècniques que els acostin al món del teatre.

Mariano Corlati i Vicente Rivera

L'objectiu és acostar aquestes dues arts als nens i el què és el tearte i que gaudeixin.


Flama Teatre tornarà a actuar a la Unió el proper 28 de maig amb una nova obra de titelles, 'Blancaflor la hija del Diablo'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.