Maria Fabre i Imma Pueyo presenten les seves obres a la Galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure fins el 7 de juny

L'exposició es podrà veure fins el 7 de juny

Un total de 22 obres de diferents formats i amb temàtica ben diferent que va de les composicions figuratives d'Imma Pueyo que evoquen ambients urbans de Sant Cugat a les composicions abstractes que juguen amb els retrats d'alguns familiars de Maria Fabre són les protogonistes de l'exposició que és pot veure a la galeria-taller Pou d'Art fins el 7 de juny. Es tracta d'algunes de les pintures recents de les artistes i on destaquen les tonalitats càlides en el cas de Fabre i el blau i l'ocre en les de Pueyo.

La galeria-taller Pou d'Art ha estat l'escenari de la inauguració de l'exposició conjunta protagonitzada per la mateixa propietària de la galeria, Maria Fabre, i la també santcugatenca Imma Pueyo. Es tracta de dues mostres molt diferents en l'estil i la temàtica però que coincideixen en aquest espai fins el proper 7 de juny.

D'una banda, les pintures de Maria Fabre porten per títol 'Retrats de família' i mostren una artista que canvia les cases o façanes, habituals protagonistes dels seus quadres, per uns retrats de la seva família. Es tracta d'unes obres de tècnica mixta i on totes les imatges de nens que hi apareixen són transferències fotogràfiques amb tinta de gravat.

Fabre ha explicat que no són els retrats típics sinó composicions abstractes que juguen amb la imatge dels nens de la seva família. Una temàtica que ha sorgit, diu l'artista, potser pel fet de ser mare i veure's envoltada per nens.

Maria Fabre

Suposo que el temps va passant i el fet de ser mare em porta records de família i tracto de veure qui se sembla a qui i d'aquí aqeust interés per fer aquesta sèrie de retrats.


De la seva banda, Imma Pueyo aporta 14 obres de diferents formats que evoquen diferents ambients de Sant Cugat. L'artista santcugatenca presenta unes composicions molt arquitectòniques però que intenten fugir una mica d'una representació més real, arribant fins i tot a certs tics abstractes. A més, hi destaca un major cromatisme amb el blau com especial referent. Ho explica Imma Pueyo.

Imma Pueyo

Potser abans pintava amb menys color i ara hi ha més cromatisme potser per una qüestió vital. A més destaca el predomini del blau i els ocres.


L'exposició es podrà veure a la galeria-taller Pou d'Art fins el 7 de juny a la seva seu del carrer Balmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.