Àngels Ponsa explica a València el Projecte Educatiu de Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa

El Projecte Educatiu de Ciutat del nostre municipi és un dels models que ha servit de referència a les jornades d'educació del Projecte València 2015. La jornada ha servit per aportar un enfocament multidisciplinari a l'àmbit de l'educació, donant a conèixer experiències d'altres ciutats.

El projecte Educatiu de Sant Cugat, engegat l'any 2000, ha estat una de les referències més novedoses per definir el model de ciutat educadora, tal com explica la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa:

Angels Ponsa

Vam ser convidats per expliar el projecte educatiu que vam fer a Sant Cugat


Durant la jornada es van proposar diferents models, que responen a la conjuntura de cada ciutat. Segons Àngels Ponsa, el procés participatiu que es va seguir a Sant Cugat va ser un aspecte molt valorat per la resta de participants:

Angels Ponsa

La diferència del Projecte Eduactiu de Sant Cugat amb d'altres és que aquí s'ha buscat la participació de tots els cursos


A la jornada hi ha participat representants de diferents comunitats autònomes, i de les ciutats de Sant Cugat, València i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.