Uns 40 il·lustradors participaran diumenge a la 16a Festa del Llibre Gegant


  • Comparteix:

Per primera vegada, els dibuixos i els contes que surtin d'aquesta fetsa podran descarregar-se d'internet

Per primera vegada, els dibuixos i els contes que surtin d'aquesta fetsa podran descarregar-se d'internet

Una quarantena d'il·lustradors participaran aquest diumenge a la 16a edició de la Festa del Llibre Gegant, que tindrà lloc a la plaça de Barcelona. Els contes dels nens i nenes s'exposaran a la Biblioteca del Mil·lenari a partir de la Festa Major i, com a novetat, també es podran descarregar d'Internet.

Com ja és habitual des de fa 16 anys, la plaça de Barcelona s'omplirà aquest diumenge de nens i nenes de la ciutat amb motiu de la Festa del Llibre Gegant. La iniciativa començarà a dos quarts d'11 del matí amb una xocolatada. A continuació, els participants escriuran el seu conte i triaran un il·lustrador que posarà imatges al seu text.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, assegura que aquesta iniciativa serveix per promoure la sensibilitat creativa dels més petits.

Àngels Solé

Promoure la sensibilitat dels infants i les famílies per la lectura, pels contes i el dibuix. És una festa molt bonica.


El material es transformarà en un llibre gegant, que s'exposarà a la Biblioteca del Mil·lenari a partir de la Festa Major. Com a novetat, la mostra d'enguany recuperarà els 16 llibres que s'han fet al llarg de la història d'aquesta iniciativa. Ho explica un dels organitzadors del Llibre Gegant, Josep Martínez.

Josep Martínez

Aquest any exposarem tots els llibres gegants de la història. Poden venir joves de 20 anys i veure els contes que van fer de petits. Serà molt emocionant.


Una altra novetat d'aquesta edició és que els dibuixos i els contes del Llibre Gegant es podran descarregar d'Internet.

La Festa del Llibre Gegant és una iniciativa coorganitzada per l'Ajuntament i l'Associació del Llibre Gegant, i compta amb la col·laboració del 'Tot Sant Cugat', el 'Diari de Sant Cugat' i 'Originalets'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.