El Sant Cugat Centre Comercial exposa objectes de la Fira del Disc de Catalunya


  • Comparteix:

Els col·leccionistes i aficionats a la música poden veure a Sant Cugat una selecció dels objectes de la divuitena Fira del Disc del Col·leccionista de Catalunya. Entre les curiositats que se subhastaran hi ha una guitarra d'Eric Clapton, la gravació original del casament de Grace Kelly o un piano dels Dire Straits.

Des d'avui, Sant Cugat Centre Comercial exposa 70 objectes de la Fira del Col·leccionista de Catalunya, una de les millors del món, que atraurà compradors i venedors d'arreu del planeta. A la mostra s'hi pot trobar gairebé de tot: des de discs de vinils originals, a uns pantis que va utilitzar Madonna a la pel·lícula 'Who's that girl'.

Segons l'organitzador de la Fira, Jordi Tardà, encara hi ha molts amants de la música que van a la mostra per trobar-hi el disc de vinil que va marcar la seva vida:

Jordi Tardà

La fira agrada a tots els amants de la música, siguin col·lecionistes o no


L'objecte més valuós, amb un preu de sortida de 3.000 euros, és una guitarra d'Eric Clapton, que posteriorment van utilitzar i signar B.B. King i els Rolling Stones. També s'hi pot trobar l'últim disc de platí que va rebre John Lennon, o uns bongos que van utilitzar els Oasis.

Segons Jordi Tardà, el repte de la Fira és superar-se en cada edició:

Jordi Tardà

El nostre repte és mantenir el nivell, i superar-nos en cada edició


L'exposició es podrà veure a Sant Cugat fins l'1 de novembre, per arribar després a la Fira de Barcelona, del 8 al 10 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.