La Coral Tardor de La Floresta ret un emotiu homenatge a Jaume Tubau


  • Comparteix:

La Coral Tardor en un moment del concert d'aquest dissabte

La Coral Tardor en un moment del concert d'aquest dissabte

La sala d'actes del Centre Social i Sanitari de La Floresta s'ha omplert aquest dissabte amb motiu del concert que la Coral Tardor de la Gent Gran ha fet en homenatge al desaparegut tinent d'alcalde, Jaume Tubau. Sota la direcció de Mireia Giménez, els 21 membres de la formació han cantat havaneres i diverses peces de Mozart, Beethoven i Shubert, entre d'altres.

La Coral de Tardor de la Gent Gran de La Floresta ha volgut dedicar el concert de primavera d'enguany al desaparegut tinent d'alcalde, Jaume Tubau.

Sota l'atenta mirada de la seva vídua, Laura Pires, i d'altres membres de la família, la coral dirigida per Mireia Giménez ha interpretat diverses peces de Beethoven, Mozart, Shubert, entre d'altres, així com cançons tan clàssiques com 'Per tu jo cantaria', 'La Ginesta' o 'El cant de la sardana'.

La vídua de Jaume Tubau, Laura Pires, s'ha mostrat molt orgullosa i emocionada amb aquest homenatge.

Laura Pires

Qualsevol homenatge ja comporta un agraïment, però especialment el de la Coral de la Gent Gran, perquè ell tenia molt contacte amb la Coral. Se sent una felicitat dins del període de pena que passem.


De la seva banda, la presidenta de la Coral i expresidenta del Casal de la gent gran de La Floresta, Consol Pagès, ha explicat que malgrat l'experiència dels coristes, les sensacions a l'hora de cantar han estat molt intenses.

Consol Pagès

Cada concert és per nosaltres com el primer. Estem tremolant i nerviosos. Tots som persones grans, però ho fem amb alegria i harmonia.


El concert ha aplegat una seixantena de persones. Entre elles, no hi ha faltat el tinent d'alcalde de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.