El muntatge '15' de T de Teatre torna a despertar riures i somriures entre el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Les 5 actrius repassen amb el públic alguns dels millors esquetxos de la seva trajectòria

Les 5 actrius repassen amb el públic alguns dels millors esquetxos de la seva trajectòria

L'humor irònic i sarcàstic de les T de Teatre ha estat el protagonista, aquest cap de setmana, de la programació del Teatre-Auditori. Les 5 actrius han fet riure el públic santcugatenc amb un recull de gags dels seus 15 anys d'història, on s'han barrejat des dels 'Petits contes misògins', fins a la seva visió dels 'Homes' i les 'Criatures', sense oblidar el seu darrer muntatge 'Això no és vida!'.

La companyia T de Teatre ha tornat a l'escenari del Teatre-Auditori per fer un repàs de la seva trajectòria durant els darrers 15 anys, i ho ha fet amb una sessió doble de divendres i dissabte.

Totes dues nits, les 5 actrius han aconseguit arrencar el riure i el somriure dels espectadors amb un recull dels seus millors esquetxos. Sota el fil conductor del seu darrer muntatge 'Això no és vida!', l'espectacle ha permès recordar la mordacitat de la seva primera obra 'Petits Contes Misògins', la seva visió irònica de la masculinitat present a 'Homes' i la mirada sarcàstica i una mica insolent de la infància que van presentar a 'Criatures'.

La proposta ha estat molt ben rebuda pel públic santcugatenc, que no ha deixat de riure amb l'humor de les 5 actrius. De la seva banda, les integrants de T de Teatre, s'han mostrat molt satisfetes d'aquesta resposta i han agraït la bona predisposició dels espectadors. Així ho ha manifestat l'actriu Míriam Iscla.

Míriam Iscla

És un escenari amb el ja hi hem passat amb quasi tots els espectacles, si no amb tots, i ha sigut un 'gustasso'. A més estava el teatre molt a tope i la gent amb moltes ganes de riure ja des del principi, i s'agraeix perquè ja vénen amb ganes


De moment, i fins al mes de novembre, les T de Teatre continuaran bufant les espelmes d'aquest 15è aniversari. Mentrestant però, ja estan pensant en el seu proper muntatge, que començaran a preparar un cop acabin aquesta temporada. Escoltem Míriam Iscla.

Míriam Iscla

Començarem quan acabem la temporada al mes de novembre, que acabarem amb el '15', i aleshores ens posarem a assajar la idea que estem covant. Estem donant voltes a una cosa però ara ho hem deixat dormir, i a veure què passa


Després de les T de Teatre, la programació del Teatre-Auditori continuarà el proper divendres amb l'òpera 'La flauta màgica de Mozart', a càrrec del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.