La plaça Octavià s'omple per acollir la XII Mostra de dibuix, pintura i gravat


  • Comparteix:

La plaça Octavià ha estat, un any més, l'escenari de la XII Mostra de pintura, gravat i dibuix de Firart. L'exposició, que ha tingut lloc durant tot el diumenge, ha comptat amb la visita de molts santcugatencs tot i que, segons els organitzadors la venda podria haver estat més elevada.

Firart ha celebrat aquest diumenge la XII Mostra de dibuix, pintura i gravat. L'exposició, que com cada any acull una representació dels treballs dels socis de Firart, és un intent per donar-se a conèixer a la gent i vendre obres a un preu més assequible.

El vicepresident de Firart, l'artista Marigot, ha valorat positivament la mostra però ha destacat la falta de compradors que viu l'art en els darrers cinc anys.

Marigot

Es nota fa anys que no es ven el que s'hauria de vendre però tenim l'esperança de que poc a poc es recuperi la situació.


Actualment Firart té una exposició col·lectiva d'unes 25 obres al Club de Tennis de Valldoreix i al Deutsche Bank. A partir de l'1 de juny exposaran al Club Muntanyenc de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.