La Biblioteca del Mil·lenari obre les seves portes desprès de les obres de remodelació


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari ha obert aquest dilluns les portes amb nombroses novetats després de les obres efectuades durant les vacances d'estiu. Entre d'altres actuacions s'ha separat la sala gran de la infantil, s'ha creat una àrea de música i audiovisuals i s'han ampliat els punts d'accés a Internet.

Les obres, que han tingut un cost de 82.500 euros, han permès habilitar els espais exteriors que envolten la biblioteca per a espai de lectura informal i zona d'activitats pels més petits. També s'han incrementat els punts de consulta de CD Roms i els ordinadors destinats a ofimàtica. Els ordinadors connectats a Internet han passat de cinc a onze. Tres d'aquests ordinadors estan dedicats als usuaris infantils.

D'altra banda, a partir d'avui la biblioteca també ha ampliat el seu fons amb vuit punts nous de lectura de publicacions periòdiques i una secció especialment dedicada als viatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.