L'escola de música vienesa de Margareten ha visitat la nostra ciutat


  • Comparteix:

Una trentena d'alumnes i professors de l'escola de música del districte vienès de Margareten han visitat aquests dies la nostra ciutat amb motiu d'un intercanvi iniciat l'any passat amb l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Durant la seva estada a la nostra ciutat, els alumnes vienesos han actuat al mateix conservatori i han pogut intercanviar experiències formatives i musicals amb els estudiants santcugatencs.

Després que l'any passat alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels viatgessin a Austria per fer un intercanvi amb la Musikschule Margareten de Viena, ara un grup de 17 estudiants i 8 professors d'aquest centre han tornat la visita a la nostra ciutat, on han ofert un concert al mateix conservatori.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Ensenyament, Àngels Solé, ha fet una valoració molt positiva de l'actuació i sobretot de l'experiència, ja que segons ha dit, permet als estudiants conèixer altres mètodes pedagògics i ampliar coneixements.

Àngels Solé

És una experiència molt enriquidora perquè els alumnes poden copsar les diferents línies pedagògiques que hi ha a cada centre i també, quan interpreten els seus repertoris, poden percebre les diferències en els tipus d'ensenyament com en les pròpies maneres d'interpretar de cada alumne


Després d'aquest concert, on també hi ha participat alguns alumnes de grau mitjà de la nostra ciutat, ara l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels té la vista posada en el seu propi concert de final de curs, que es farà aquest mateix dimecres, a partir de les 18 hores.

L'actuació comptarà amb la participació de tot l'alumnat del centre i permetrà escoltar obres d'estils molt diversos que s'aniran entrellaçant sota el fil conductor d’un viatge en tren. El concert finalitzarà amb la interpretació, per part de tots els estudiants, de la sardana Sant Cugat del Vallès, obra de Cohí Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.