La Colònia Montserrat celebrarà diumenge una jornada cultural dedicada a la Xina


  • Comparteix:

La Colònia Montserrat de Valldoreix celebra aquest diumenge una jornada cultural dedicada a la Xina. El col·lectiu ha organitzat diferents activitats per donar a conèixer una Xina diferent a la dels tòpics que es coneixen.

La voluntat de crear aquesta jornada neix de l'estada de 3 anys en aquest país que va fer una de les responsables de la Colònia Montserrat. Durant tot el dia de diumenge s'organitzaran un seguit d'activitats per a tots els públics al casal de la colònia. A partir de les 10 del matí, els més menuts podran jugar a jocs tradicionals xinesos o fer algunes manualitats. Una hora més tard es farà el primer passi de diapositives que es repetirà a les dotze. Aida García, una de les organitzadores, explica que l'objectiu d'aquestes activitats és donar a conèixer una visió diferent d'aquest país.

Aida García

La finalitat és donar a conèixer la Xina que la gent no coneix, la Xina de veritat, la tradicional. No la de les grans ciutats sinò la dels pobles.


A les dues del migdia es farà un dinar de germanor amb plats típics del nord i del sud del país. El preu del tiquet per aquest sopar on ja s'han apuntat 44 persones, és de 20 euros. El passi de diapositives es tornarà a fer a les sis de la tarda i a continuació s'obrirà un torn de preguntes. Durant tot el dia també es podrà veure una mostra composada per una vintena d'objectes tradicionals xinesos. Si la participació és bona, la Colònia Montserrat de Valldoreix espera organitzar noves jornades sobre aquest país més endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.