Sant Cugat acull aquest cap de setmana un espectacle d'acrobàcies amb cotxes i camions


  • Comparteix:

Vegas Motor Show oferirà passis de divendres a diumenge

Vegas Motor Show oferirà passis de divendres a diumenge

L'espectacle 'Big foot show' desembarca a Sant Cugat aquest cap de setmana. Camions, quads i cotxes de grans dimensions esclafaran vehicles de tota mena i realitzaran acrobàcies durant dues hores. La companyia, Vegas Motor Show, espera que més de 1.000 persones s'apropin fins als terrenys propers al Sant Cugat Centre Comercial on tindrà lloc l'espectacle.

Els amants del motor podran veure camions sobre dues rodes, cotxes gegants i fins i tot motocicletes 'voladores'. Aquests vehicles pesats faran acrobàcies i esclafaran vehicles de tot tipus en un descampat situat al costat del Sant Cugat Centre Comercial durant dues hores.

La companyia francesa Vegas Motor Show, que porta fent aquest xou més de deu anys, ha recorregut tota Europa amb l'espectacle 'Big foot show'. El responsable de la companyia, Alexis Choizenef, assegura que es tracta d'un espectacle 'impressionant'.

Alexis Choizenef

Els espectadors podran veure durant dues hores un espectacle increïble. Camions a gran velocitat, motos fent acrobàcies i cotxes sobre dues rodes.


L'espectacle 'Big Foot Show' oferirà quatre passis durant el cap de setmana, dissabte a les cinc de la tarda i a les nou del vespre i diumenge a les dotze del migdia i a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.