La festa major de Valldoreix s'inicia divendres amb el tradicional pregó


  • Comparteix:

Els grups de música catalans Brams i Pomada i la segona edició de la Festa Major infantil són alguns dels atractius de la Festa Major de Valldoreix que comença aquest divendres i que s'allargarà fins dilluns vinent. Amb un pressupost de 48.000 euros, el programa s'ha confeccionat estretament amb les entitat amb l'objectiu que tothom trobi un acte a la seva mida.

El grup de folk Pomada i el grup Berguedà d'ska i punk-rock Brams posaran el toc musical a la Festa Major de Valldoreix que divendres dóna el tret de sortida amb el pregó. Enguany, l'organització ha volgut mantenir el nom del pregoner en secret i no es desvetllarà fins l'últim moment.

Dilluns se celebrarà la Festa Major infantil on els més petits tindran activitats continuades des de les 8 del matí fins les 6 de la tarda. La plaça del casal de Cultura s'omplirà de jocs que giraran entorn de l'ecologisme, emmarcats en la campanya de civisme.

El pressupost no s'ha incrementat respecte d'anys anteriors i el programa s'ha confegit colze a colze amb les entitats perquè tot valldoreixenc trobi un acte al seu gust, segons ha dit la vocal de Cultura, Mercè Calafell:

Mercè Calafell

El programa està pensat perquè la festa major arribi a tothom


Una altra de les novetats és la celebració de la mostra de Firart dissabte a les 10 del matí. L'estrena de l'obra 'La Clau' de Noel Clarasó, a càrrec del grup de teatre Espiral, i la Festa Jove amb Skamarlans i Doctor Calypso completen el programa d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.