Satisfacció a les JERC per l'èxit de participació del 'Connecta 06'


  • Comparteix:

La tercera edició del festival 'Connecta' de les JERC ha finalitzat amb un gran èxit de participació i amb la voluntat de seguir reivindicant l'oci alternatiu i la cultura catalana. La iniciativa ha comptat, entre d'altres activitats, amb un sopar-tertúlia, un concert gratuït de grups novells i un torneig de futbol.

Un sopar celebrat divendres al Teatre de la Unió ha donat el tret de sortida al 'Connecta 06', el festival anual que organitzen les joventuts republicanes amb l'objectiu d'aplegar el jovent del Vallès. El gran protagonista d'aquest primer acte ha estat l'exconseller de Governació, Xavier Vendrell, que davant de més de 130 persones ha assegurat que les 'complicitats' entre PSC i CiU sobre l'Estatut són una mala notícia i una llàstima per al país.

En el 'Connecta' d'enguany també s'ha celebrat un torneig de futbol-7 i un concert gratuït de grups novells. El portaveu de la JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró, ha valorat molt positivament el 'Connecta 06' així com l'ambient que s'ha respirat entre els participants.

Ramon Puigneró

El balanç és molt positiu. El sopar amb el Xavier Vendrell va tenir una presència de públic molt important. I el torneig de futbol ha transcorregut en un ambient distès.


El concert celebrat la tarda-nit de dissabte ha estat el punt àlgid del festival d'enguany i el que ha concentrat major nombre de persones, gairebé un miler, segons els organitzadors. Fis a 11 grups novells de la comarca, entre els quals hi havia Inderack, l'únic grup santcugatenc que ha participat en l'espectacle, han tocat fins ben entrada la matinada al Parc Ramon Barnils.

Els objectius del festival d'enguany han estat, a banda d'aplegar el jovent del Vallès, promoure la cultura catalana i l'oci alternatiu. No obstant, la finalitat última d'aquestes jornades és, segons el tinent d'alcalde de Joventut, el republicà Toni Ramon, reivindicar un estat lliure per als Països Catalans.

Toni Ramon

El Connecta reivindica un espai nacional dels Països Catalans i que se'ns respecti a Espanya i arreu. A la llarga però, reivindica un estat lliure dels Països Catalans, començant pel Principat, i que s'afegeixin aquells que democràticament vulguin.


El 'Connecta 06' ha finalitzat amb una fira d'artesania que ha tingut lloc aquest diumenge a l'entorn del Monestir de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.