Pepe Rubianes torna avui al Teatre-Auditori dos anys després de la seva última visita


  • Comparteix:

L'actor gallec guarda un bon record de Sant Cugat, però diu que ja no reconeix el poble dels anys 80

L'actor gallec guarda un bon record de Sant Cugat, però diu que ja no reconeix el poble dels anys 80

L'actor Pepe Rubianes torna avui al Teatre-Auditori amb el seu incombustible espectacle 'Rubianes solamente', que ja va portar a Sant Cugat fa dos anys. L'humorista gallec, que va viure una temporada a Valldoreix a finals dels anys 80, guarda un bon record de la nostra ciutat tot i que assegura que ja no la reconeix, després de l'expansió urbanística que ha viscut.

L'espectacle 'Rubianes solamente' porta prop de 10 temporades en cartell al teatre Club Capitol de Barcelona. Avalat per l'èxit de públic a la capital catalana, el muntatge, construït exclusivament en base al monòleg humorístic de l'actor gallec, visita aquest dimarts el Teatre-Auditori de la nostra ciutat, dos anys després de l'última visita de Rubianes.

L'humorista, que va viure una temporada a Valldoreix a finals de la dècada dels 80, conserva un bon record de la nostra ciutat, on assegura que va viure els millors anys de la seva vida. Tot i així, Rubianes afirma que ja no reconeix el Sant Cugat d'aquella època a causa de la gran expansió urbanística dels últims anys.

Pepe Rubianes

Jo he viscut molts anys a Valldoreix. El Sant Cugat de finals dels 80 era molt diferent. Ara està superpoblat i superconstruït. Jo ja no el reconec.


Com és habitual, l'espectacle de Rubianes incorpora novetats de l'actualitat política. L'actor prefereix deixar enrere la polèmica suscitada per la querella que li va interposar la 'Asociación para la Defensa de la Nación Española' per les seves paraules a TV3 sobre la unitat d'Espanya, tot i que reclama que es respecti la llibertat d'expressió.

Pepe Rubianes

Ells poden riure de Catalunya tant com vulguin, però tu d'Espanya no pots dir res. 'Ultratge a la nació espanyola', sembla el llenguatge de l'època de Franco.


Per als responsables del Teatre-Auditori, l'espectacle d'aquest vespre serà una prova per avaluar la resposta del públic santcugatenc a una proposta programada entre setmana, i en concret un dimarts. La intenció de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament és anar consolidant aquesta tendència per arribar a més públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.