Els Castellers continuen treballant els castells de 8 mentre busquen una nova seu


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat continuen treballant amb l'objectiu de descarregar construccions de vuit per a la Festa Major. Paral·lelament, la colla segueix buscant una seu per a l'entitat. A hores d'ara, els camises verdes contemplen utilitzar els baixos de la Casa de Cultura transitòriament.

En l'actuació d'aquest cap de setmana a Sant Boi, els castellers han descarregat el 3 i el 4 de 7, la torre de 6 i un pilar de 5. Els camises verdes no han provat de carregar castells de més alçada per manca d'efectius.

La colla té ara dues trobades més abans d'actuar per la Festa Major de Sant Cugat. L'objectiu dels castellers continua sent descarregar construccions de vuit abans d'aquesta celebració.

No obstant això, el cap de colla, Marc Maymó, adverteix que no faran castells de 8 si no estan en condicions.

Marc Maymó

La il·lusió és fer-ho per Festa Major, però no ho provarem si no estem prou preparats.


Paral·lelament, els castellers continuen buscant un espai per ubicar la seu de la colla. Els camises verdes hauran d'abandonar la seu de l'Esbart a finals de juliol, quan començarà la remodelació d'aquest edifici.

La colla ha explicat que contemplen utilitzar els baixos de la Casa de Cultura com a seu de l'entitat. No obstant això, els camises verdes consideren que aquesta ubicació seria transitòria a l'espera de trobar una seu definitiva.

Aquests baixos s'haurien de compartir amb l'agrupació escolta Ramon Berenguer. Marc Maymó explica que encara no han visitat aquest espai.

Marc Maymó

Encara no hem visitat les instal·lacions que ens proposa l'Ajuntament.


D'altra banda, els grallers i els timbalers de la colla han acompanyat aquest cap de setmana els geganters de Sant Cugat en una trobada a Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.