'Adreça desconeguda' arriba aquesta nit al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els actors santcugatencs Jordi Bosch i Ramon Madaula pugen aquesta nit a l'escenari del Teatre-Auditori per presentar a la nostra ciutat l'obra 'Adreça Desconeguda'. Sota la direcció de Fernando Bernués, el muntatge explica com es deteriora la relació entre dos amics enmig de l'ascensió del nacionalsocialisme.

Ambientada en l'Alemanya de 1933, 'Adreça desconeguda' explica com viuen l'ascensió del nacionalsocialisme de Hitler dos íntims amics, un d'ells d'origen jueu que finalment decideix tornar al seu país, Estats Units.

L'obra esta basada en les cartes que s'escriuen els dos protagonistes i permet als espectadors seguir l'evolució d'aquesta relació epistolar, que passarà de la complicitat a l'horror a causa del fanatisme i la intolerància.

Per a l'actor Jordi Bosch, es tracta d'un text molt extrapolable a l'actualitat i que no deixa ningú indiferent.

Jordi Bosch

És molt extrapolable al moment que es viu i sempre està candent, per les intoleràncies i els fanatismes, que s'haurien de desterrar completament però que és impossible. Per això val la pena venir, escoltar-ho i reflexionar


Cal remarcar que acompanyant aquest repertori de luxe, hi ha la música original de Pello Ramírez i Iñaki Salvador, que juga un important paper en el muntatge.

'Adreça desconeguda' es podrà veure aquesta nit, a partir de les deu, al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.