'Adreça desconeguda' acapara l'atenció del públic al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres amb l'obra 'Adreça Desconeguda del director Fernando Bernués i els actors santcugatencs Jordi Bosch i Ramon Madaula. La representació ha captat l'atenció del públic, fet que han destacat molt positivament els actors de l'obra.

'Adreça desconeguda' és el títol de l'obra presentada aquest divendres al Teatre Auditori. Ambientada en l'Alemanya de 1933, l'obra explica el deteriorament de la relació de dos amics, un d'ells d'origen jueu, en el moment de l'ascensió del nacionalsocialisme de Hitler.

L'obra, sota la direcció de Fernando Bernués, és un text extrapolable a l'actualitat i d'interès social. 'Adreça desconeguda', basada en la correspondència que s'escriuen els protagonistes, interpretats per Jordi Bosch i Ramon Madaula, mostra el pas de la complicitat al fanatisme i la intolerància.

L'actor, Ramon Madaula, s'ha mostrat molt content d'actuar a Sant Cugat i ha destacat la bona participació del públic.

Ramon Madaula

Molt bé. A més l'obra demana atenció i concentració per part del públic, i ha estat així. S'ha creat aquest ambient propi del teatre. Estem molt contents.


La programació del Teatre Auditori continua la setmana vinent amb l'actuació de Color Dansa a les 10 de la nit, que comptarà amb un assaig obert a tothom a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.