La setmana ComunicArt i el Premi de Pintura de petit format contribueixen a l'èxit de la 6ena Nit de l'Art


  • Comparteix:

Les galeries de Sant Cugat han tornat a celebrar una nova edició de la Nit de l'Art que enguany s'ha inclòs dins un programa més ampli sota el títol 'ComunicArt'. Enguany, els ciutadans han pogut passejar per un total de 14 espais entre el Museu, les galeries i les seus d'algunes entitats. El recorregut, que s'ha allargat fins la mitjanit, ha estat amenitzat per diverses actuacions municipals i per una exposició d'obres d'art als aparadors de diverses botigues.

La proposta, organitzada per l'Ajuntament i el col·lectiu Espais d'Art, té com a objectiu apropar als santcugatencs el món de l'art en una jornada festiva que va néixer ara fa sis anys. Amb aquesta voluntat, des de les sis de la tarda i fins a la mitjanit, tots aquells que han volgut han pogut visitar un total de 14 espais i galeries d'art de la ciutat, que a banda de les seves exposicions, també comptaven amb una mostra de quadres sobre el municipi.

Aquest any, a més, la Nit de l'Art s'ha completat amb d'altres activitats, que sota el títol de 'ComunicArt' han contribuït a apropar el procés creatiu als santcugatencs. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És una idea que va néixer per fer més popular l'art i enguany ja no estem parlant d'una nit sinó que des de dijous hi ha activitats entorn de l'art i com a colofó hi ha el premi de petit format.


Precisament, aquestes noves iniciatives han de contribuir a ampliar cada vegada més el públic de la Nit de l'Art i el públic de les galeries. Els propietaris dels diferents espais d'art s'han mostrat satisfets de la continuïtat d'aquesta vetllada artística i del fet que, poc a poc, es vagi ampliant.

Galeristes

Cada any anem ampliant la participació. Es tracta d'obrir espais d'art al públic i aquest any té un punt afegit que és el premi i el Comunicart que ho fan més maco.


Com ja és habitual, centenars de santcugatencs han pogut gaudir de les exposicions de les diferents galeries i també de la mostra amb les obres que han participat en el Primer Premi de Petit Format que ha recaigut en Raimon Sunyer. La valoració per part dels ciutadans també ha estat positiva, sobretot per la qualitat de les obres i la originalitat de la proposta.

santcugatencs

La qualitat i el nivell és alt. És un dia dedicat a la cultura que s'hauria de fer a tot arreu.


Durant tota la nit tothom qui s'ha acostat a les exposicions ha pogut gaudir de la música en directe en les diferents galeries i brindar amb una copa de cava per la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.