Els mallorquins Antònia Font, plat fort musical de la Festa Major 2006


  • Comparteix:

El cartell de Barraques té com a lema 'reserva natural de joves santcugatencs'

El cartell de Barraques té com a lema 'reserva natural de joves santcugatencs'

El grup de pop Antònia Font serà un dels plats forts musicals de la programació de la Festa Major 2006, que començarà el 28 de juny. Segons consta a la pàgina web oficial del conjunt, els mallorquins presentaran el seu últim disc, 'Batiscafo Katiuscas', en un concert que tindrà lloc a la plaça de l'Om.

El dimecres 28 de juny, a la plaça de l'Om i al punt de la mitjanit. Aquesta és la cita que s'han d'apuntar a l'agenda els amants del pop imaginatiu i en ocasions surrealista dels Antònia Font, que presentaran a Sant Cugat el seu darrer treball, 'Basticafo Katiuscas'. Després de discos com 'Taxi' o 'A Rússia', el conjunt mallorquí retorna al pop més clàssic, amb una marcada nostàlgia de la música dels anys vuitanta.

Les seves lletres i composicions, amb el segell de Joan Miquel Oliver, continuen creant personatges i móns imaginaris, tot i que el disc és un dels seus treballs més autobiogràfics, segons el propi grup. Sons tecnològics de mòdems i ordinadors antics es barregen amb altres sonoritats melancòliques, amb guitarres delicades i teclats contundents.

La presentació oficial del disc 'Batiscafo Katiuscas' tindrà lloc el 8 de juny a l'Auditori de Barcelona, pocs dies abans de la visita dels mallorquins a la nostra ciutat.

D'altra banda, la Comissió de Barraques ha penjat a Internet un cartell de l'edició d'enguany, que com va avançar Ràdio Sant Cugat se celebrarà al Parc de l'Arborètum. Sota el lema 'Barraques, reserva natural de joves santcugatencs', el cartell mostra una escena de diversió juvenil sota l'ombra de l'especulació urbanística i la construcció. Un Pi d'en Xandri caminant amb crosses ocupa el centre de la il·lustració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.